Novariet op de Masters of LXRY december 2017

Dijken, windmolens, complete polders... De Nederlanders zijn al jaren meester in natuurbeheersing. “God created the world, but the Dutch created Holland”, luidt het bekende gezegde. De natuur is prachtig, maar voor perfectie vertrouwen we op mensenhanden. 


Dijken, windmolens, complete polders... De Nederlanders zijn al jaren meester in natuurbeheersing. “God created the world, but the Dutch created Holland”, luidt het bekende gezegde. De natuur is prachtig, maar voor perfectie vertrouwen we op mensenhanden. Die innovatie voert ook de boventoon in vijftig jaar Nederlands design. Zeker ook bij Novariet. Een alledaagse grondstof vormde de inspiratie voor een nieuw materiaal. Door uitvoerige tests en analyses werd het product teruggebracht tot de essentie. Zoals het goed design betaamt, zitten jaren ontwikkeling en verfijning onzichtbaar verweven in het materiaal.

Vandaar dat Novariet ook dit jaar niet kan ontbreken op Masters of LXRY die van donderdag 7 tot en met maandag 11 december worden gehouden in de Rai Amsterdam. 

STANDNUMMER

U vindt ons in hal 1 op standnummer 28.

OPENINGSTIJDEN

Donderdag 7 december  20.00 - 01.00 uur (by invite only)
Vrijdag 8 december          13.00 - 22.00 uur
Zaterdag 9 december      12.00 - 22.00 uur
Zondag 10 december       11.00 - 21.00 uur
Maandag 11 december    12.00 - 19.00 uur

LOCATIE

RAI Amsterdam
Europacomplex, Elicium Centre, Entree D

TICKETS

Kijk voor tickets op de website van Masters of LXRY.