Renovatiedak

Is het dak van uw woning toe aan renovatie? Maak dan een weloverwogen keuze. Bij de renovatie van uw dak hoopt u de uitstraling van uw huis te optimaliseren. Standaard dakpannen is een keuze, maar u kunt ook kiezen voor een daadwerkelijke verbetering van het aangezicht van uw woning. Kies daarom voor Novariet. Een dak bedekt met het riet van Novariet is een waardevolle en waardevaste investering in uw woning. Naast optisch is een investering in Novariet ook financieel aantrekkelijk dankzij de doordachte legwijze met minder materiaal voor dezelfde dakdikte en het feit dat uw dak onderhoudsvrij is.

Renovatie dak

Het renovatie dak is speciaal voor een natuurrieten dak dat verouderd is en vervangen dient te worden. Hierbij hoeft geen afbreuk te worden gedaan aan het oorspronkelijke aanzicht.

Novariet biedt vier daksystemen om aan iedere woonwens te kunnen voldoen. Naast een renovatie dak, knikdak/mansardedaknova dak of scheppend dak maakt producent Polytech Kunststoffen ook een op maat gemaakt dak van Novariet mogelijk. Hierdoor biedt de producent een oplossing voor elke dakvorm. De afwerkingselementen en details van het dak bepalen ook deels de uitstraling.

Downloads